المقادير:
3 بيضات
1 كوب حليب
كوب الا ربع دقيق
ملح
رشة فلفل اسود
الحشو:
لحم مفروم معصج مع بصل مبشور وفلفل اسود وملح وكاري وورق لورا وحبهان
وممكن نحشى بفراخ معصجة بالبصل ومعاها جبنة رومى مبشورة او ممكن اى نوع جبنة حسب الرغبة
الطريقة:
** يخفق الكل فى الخلاط
** نأخذ مقدارا من العجينة ونضعه في طاسة مدهونة زيت خفيف ساخنة ونشكل أقراص مستديرة مع تغطيتها بفوطة حتى لاتجف
** تحشى وتلف ويرش عليها صلصة الطماطم مسبكة بثوم وجبنة موتزاريللا مبشورة
** توضع في الفرن حتى يحمر الوجه ويقدم مع البطاطس المقرمشة
وتقدم بالهنا والشفااااااااااااااااا